Wij zijn Mondzorg Munneke

Bij ons staat persoonlijke aandacht centraal. We geven mensen graag weer het vertrouwen in hun mondhygiëne of mondhygiëniste terug. Wij zorgen ervoor dat u met een gerust gevoel in de stoel ligt. Daarnaast gaan we uitdagingen niet uit de weg. Zo helpen we jong en oud, met of zonder angst, weer aan een stralende glimlach en leveren we daarbij een belangrijke bijdrage aan de algemene gezondheid.

Petra doet dit al sinds zij in 2001 is afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Haar droom was om een eigen praktijk te starten en hier is zij eind 2005 mee gestart. Ervaringen in de parodontologie (uitgebreide behandelingen aan het tandvlees), algemene praktijk en het opleiden van preventiemedewerkers heeft zij opgedaan. In de periode van 2013 tot en met 2023 heeft haar praktijk volop gedraaid aan de Marialaan 116 binnen Mondzorg de Paladijn. Sinds 2017 is Ashley hier bij aangesloten. Ook Ashley heeft hiervoor extra ervaring opgedaan in de parodontologie. Haar geduld, zachte aanpak en precisie zijn kenmerkend voor haar werk.

Wij nemen graag de tijd voor u, om u van duidelijke uitleg te voorzien en om samen tot een mooi eindresultaat te komen. Patiënten met angst voor de tandarts en mondhygiënist begeleiden wij graag om weer het vertrouwen terug te krijgen. Onze kennis houden we up-to-date door regelmatig cursussen, congressen en lezingen te volgen of bij te wonen.

Naast onze dagelijkse werkzaamheden zetten wij ons in voor het Compassienetwerk van Dokters van de Wereld. Dit is een organisatie die ervoor zorgt dat mensen, die daar zelf de middelen niet voor hebben, toch zorg kunnen krijgen. Verder werkt Ashley naast haar werkzaamheden bij Mondzorg Munneke binnen een stichting voor verstandelijk- en lichamelijk beperkten.

Petra Munneke
Petra MunnekeMondhygiëniste en eigenaar
Ashley Claessens
Ashley ClaessensMondhygiëniste

Klaar voor een mooie en gezonde glimlach?

Klaar voor een mooie en gezonde glimlach?